Trobada d'escoles superiors de circ al Circ Cric (gratuït per persones sòcies)

Inici:

Final:

Circ Cric. Sant Esteve de Palautordera

Trobada d’escoles superiors de circ i exhibició dels seus treballs de fi de curs-  8 i 9 de juny

Des del Circ Cric, com ja hem fet en anys anteriors, fem possible una trobada de quatre dies de tres Escoles Superiors de Circ que conviuran i compartiran assajos i experiències durant aquests dies al Circ Cric.  Sabem que són importants les trobades d'aquest tipus on l'intercanvi és molt enriquidor per a tots i sobretot per a aquests joves que volen dedicar-se professionalment al Circ. El cap de setmana exhibiran els espectacles que han treballat durant el curs.

És la darrera activitat del Festival Circ Cric al Montseny 2024.

Us adjuntem una mica més d'informació:

Dissabte 8 de juny - 18 h

Centre de les Arts Rogelio Rivel (Barcelona) presenta: VIU!!!!

Durada: 60 min 

Per a tots els públics

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel és un centre de formació, experimentació i creació de les arts del circ així com també un espai de trobada. Va néixer l'any 1999 i amb el temps s'ha consolidat com a pedrera de les arts del circ al nostre país. El CAC Rogelio Rivel és un dels centres autoritzats de formació professional en Arts del Circ a Catalunya i a Espanya.

Intèrprets (Alumnat del 1r any de Grau Superior del CAC Rogelio Rivel): Aloïs Boyer - Straps, Amaia Leoz - Perxa Xinesa, Camila Pizarro - Straps, Daniel Blázquez - Acro clown, Eladio Sánchez - Straps, Javier Dieguez - Acrodansa, Laura Benavides- Acrobatic Hoops, Liya Schribeman i Miguel Bordons- Equilibris acrobàtics, Luana Flores - Acrodansa, Alejandra Baca - Roda Cyr i Hulahoops, Michael Picard - acrobàcia, Natalia Pessa - cèrcol aeri, Rita Córcoles - Trapezi fix i ShaÏmâa Benkirane acrobàcia.

Diumenge 9 de juny- 12 h 

Escola de Circ Carampa (Madrid) presenta el seu espectacle final de curs

Durada: 75 min 

Per a tots els públics

L'alumnat del 1r any de Grau Superior de l'Escola Carampa presenta un espectacle multidisciplinar de circ dirigit per  Jorge Albuerne.

-----

L'Escola de Circ Carampa, Premio Nacional de Circo 2011, prepara la nova producció dels alumnes de la seva Escola d'Arts del Circ. Com a part de la seva formació professional, amb la línia que ja van marcar els seus anteriors espectacles, els alumnes artistes realitzen la representació, i treballen en totes les facetes del mateix, des de la producció i planificació, fins al muntatge, i és clar, el propi espectacle , incorporant-los així a viure el que seria una experiència laboral en totes les seves facetes, tot això supervisat per un equip de professors, tècnics i coordinació que els servirà de suport, guia i supervisió en tot moment, fent-los treballar colze a colze i preparant-los per al dur món artístic que els espera, comptant en aquest cas amb la vostra inestimable ajuda.

L'Escola de Circ Carampa desenvolupa la seva activitat des de 1994 enfocant el seu treball a l'ensenyament de les arts circenses d'una manera professional i mantenint un compromís de continuïtat i professionalitat als seus programes. Carampa ha estat present en tots els esdeveniments importants de la recent història del circ a Espanya i el seu treball ha estat el motor i la inspiració de nombrosos projectes joves circenses per tot Espanya i Amèrica Llatina.

Professors d'altíssim nivell, artistes i atletes consagrats amb una llarga experiència a l'ensenyament, un rigor pedagògic de base i una forma viva i oberta de concebre la formació, donen un caràcter dinàmic al programa. Aprenem del que ensenyem, oferint així una preparació cada dia de més qualitat. 

L'Escola de Circ Carampa ha demostrat amb suficiència la seva capacitat de gestió i el seu compromís amb una educació circense de qualitat amb els seus programes anuals a l'Escola Carampa de la Casa de Camp i la seva participació en nombrosos projectes pedagògics a nivell nacional i internacional. 

El seu treball està àmpliament avalat a nivell internacional. Participen activament en el debat europeu sobre l'ensenyament de les arts circenses i la seva experiència és positivament valorada de manera unànime.

Diumenge 9 de juny - 18 h 

École Supérieure des Arts du Cirque – ESACTO'LIDO (Toulouse, Occitània, França) presenta: Collectif Bislacco (Xil·le, Argentina, Mèxic, Espanya, Itàlia, Bèlgica, Holanda i França)

Durada: 75 min 

Per a tots els públics

El projecte:
L'espectacle que presenten aquest segon any, marca el final d'una etapa. Una etapa que els ha permès evolucionar tant individualment com col·lectivament. L'objectiu és unir les seves respectives idees i respectius mons en un espectacle viu, atractiu i per a tots els públics. Durant la creació, SYLVAIN COUSIN I CHRISTOPHE LAFARGUE (Garniouze) actuaran com una mirada externa de l'espectacle.

Nota d'intenció:
Un espectacle que els encanta narrar com una súper-anècdota que repeteixes moltes vegades,  sempre fa riure als companys perquè mai l'expliques de la mateixa manera. Ells tenen una anècdota d'aquestes. I imaginen que tu també. Potser tots pensem el mateix... Potser tots ho hem viscut i no ens atrevim a explicar-ho. Només podem intentar-ho, arriscar-nos i veure si surt bé. En qualsevol cas, tenim l'oportunitat d'expressar-nos com una sola veu. Però també com mil, perquè no és tan fàcil estar d'acord amb un mateix.

El col·lectiu:
El Collectif Bislacco són un grup de 12 estudiants de segon any de la formació superior de l'escola EsacTo'Lido, vinguts de diferents racons del món (Xile, Argentina, Mèxic, Espanya, Itàlia, Bèlgica, Holanda i França). Realitzen un ampli ventall de disciplines de circ (equilibris de mans, acrobàcies, teles aèries, malabars, màstil xinès, roda cyr) i també comparteixen formació en dansa, teatre i música.
Els uneix l'ambició de continuar evolucionant artísticament, buscant el seu propi vocabulari, convidant a les seves personalitats i desitjos a l'escenari, desafiant-se com a artistes i defensant el que són.

Intèrprets: Malena - Màstil xinès, Eline - Teles aèries, Matias - Acrobàcia, Iban - Acrobàcia, Shana - Teles, Yann - Malabars, Myriam - Equilibris de mans, June - Acrodança, Matias - Malabars, Juan - Acrobàcia i acrodança, Thomas- Roda cyr, Nastasja. 


Compartiu aquest esdeveniment