APCC

Qui som

Socis i sòcies

L’APCC aglutina els i les professionals del circ de Catalunya provinents de tots els àmbits professionals i les disciplines artístiques. Els podeu localitzar al Directori de sòcies i socis.

Assemblea de socis i sòcies

La base de l’APCC és l’Assemblea de socis i sòcies que se celebra, com mínim, un cop a l’any, tot i que se’n poden convocar tantes d’extraordinàries com es consideri oportú. L’Assemblea escull, un cop cada dos anys, la Junta Directiva.

Junta Directiva

Està formada per uns deu membres, que es reuneixen quinzenalment per establir les línies estratègiques de l’APCC, debatre les posicions de l’associació davant les polítiques de circ, impulsar noves propostes de millora del sector, valorar les sol·licituds de nous socis i sòcies, decidir les accions de treball que cal emprendre i conèixer la situació dels projectes que l’oficina tècnica té en marxa.

La junta directiva, escollida pel període 2019-2021, funciona de manera horitzontal i està formada pels següents membres:

Jessica Arpin, Verónica Capozzoli, Pablo Javier Domichovsky, William Giribaldi, Judith Obach i Jordi Príncep.

L’oficina tècnica

L’oficina s’encarrega de portar a terme el pla de treball de l’Associació, fer les activitats, coordinar la Junta i les comissions i atendre les demandes dels socis/es i interessats/es. L’oficina està ubicada dins de La Central del Circ (Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós (Parc del Fòrum), telèfon 93 356 09 31) i està oberta al públic tots els matins de 10h a 15h30.
L'oficina tècnica està formada per:

Comissions de treball

Els socis i sòcies poden formar part de les comissions de treball. A les comissions s’aprofundeixen els temes i projectes en què està treballant l’APCC i són una eina vital per decidir i crear les activitats de l’Associació.

Actualment estan treballant les comissions de subvencions, internacionalització i carpes de circ.