The Melting Pot Pourri !

Companyia: Los Excentricos


Per a aquest espectacle hem triat els millors esquetxos dels últims anys i els hem combinat amb algunes novetats ... a l'estil de «the best of ...»
Comediants, músics i malabaristes, aquest trio atípic renova la figura del clown gràcies a una poètica d'arrel surrealista que troba un equilibri entre la modernitat i el classicisme i provoca una allau de riures.

S'ha dit de nosaltres:

"Són grans artistes i ahir al teatre de la Palma, ple per a l'ocasió de l'estrena, van demostrar el seu gran talent i ens van mostrar una vegada més la bellesa de l'art del pallasso". Revista Zirkolika Marcel Barrera-Festival Trapezi, 8 maig 2015

“Divertits, colpidors, subtils i intel·ligents. CIRC i TALENT en majúscules”C. Rodriguez- Festival Trapezi Reus, 9 maig 2015.

"Los Excéntricos van triomfar ahir al vespre a La Palma amb el seu humor absurd i irreverent,  i l’estil clown que els fa tan autèntics i inconfusibles".   Recomana  9 / 05/ 2015 Teresa Ferré


Durant més de trenta anys de gira pels teatres de tot el món, aquest trio defensa amb força l'art del clown i ha rebut el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya 2011 a la secció Circ, entre altres premis.

“Són grans artistes , i el seu gran talent ens van mostrar una vegada més la bellesa de l'art pallasso”.  Zirkolika  10/05/2015 –M. Barrera.

Director:
Los Excentricos
Núm. d'intèrprets:
3
Director:
Los Excentricos
Núm. d'intèrprets:
3
Intèrprets:
Marceline Sylvestre Zaza
Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2015
Disciplines:
Pallasso, Teatre
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:

Compartiu aquesta fitxa