The best of the worst, el cabaret

Companyia: Javier Ariza


“The best of the worst” serà la tercera peça unipersonal de l'artista escènic Javier Ariza, pallasso de professió, músic de vocació i actor de formació. Havent treballat amb companyies de circ, teatre físic i clown en els últims 15 anys és el moment d'indagar en una creació que mira al costat més adult i canalla d'aquest artista multidisciplinari, posant en escena en un mateix espectacle nombres i rutines en recerca per aquest creador de l'excèntric.

Com sempre el treball de Javier Ariza està a cavall entre el circ i el teatre, nodrint-se de la fisicalitat de la dansa, els clàssics del món del clown, la recerca dels espais escènics no convencionals (site specific) i la irreverència i provocació del món del bufó. 

SINOPSI

“Ets el pitjor” és el punt de partida d'aquest xou de varietats, a cavall entre el circ, la música, el burlesque i l'excentricitat, banyat amb un toc de teatre documental. James, the Ringmaster és el mestre de cerimònies d'un boig, absurd i desenfrenat cabaret.

Aquest espectacle en construcció aborda el joc de l'art entre la il•lusió i la realitat, rescatant retalls de números i creacions dels 15 anys de trajectòria d'aquest pallasso modern.

És el costat més disbauxat de Javier Ariza, un format d'ambient intimista i de caràcter provocador, on el més difícil encara és viure l'aquí i l'ara.

Director:
Merche Ochoa
Núm. d'intèrprets:
1
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Javier Ariza Barcina
Fitxa Artística:

Javier Ariza

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2017
Tipus de públic:
Adult (destinat especialment als adults)
Tipus d'espai:
Carpa, Sala
Música en directe:
Persona de contacte:
Javier Ariza
Telèfon:
651025204

Galeria

Altres espectacles de la mateixa companyia

Compartiu aquesta fitxa