Després de tot, una saga escènica simpàtica, i que fa mal

Companyia: PSiRC


Després de tot, una saga molt simpàtica i que fa mal.

El nou projecte artístic de la Companyia explora el gènere literari de les sagues i proposa un format escènic anàleg. Realitza un treball profund i contemporani de la dramatúrgia en el circ, posant-la com un dels centres importants de recerca, jugant amb diversos llenguatges escènics i explorant la seva capacitat narrativa.

Després de tot és una tragèdia que imagina un futur des d'on mirar i llegir el nostre present.

Proposem la hipòtesi que els personatges de la peça són els mateixos artistes de la Companyia Psirc vivint com a família i comunitat en un pantà. L'espai escènic, que és el mateix a cada peça, es concep a la perifèria de qualsevol civilització; un paisatge en extinció que probablement Google situï al marge del món, on la vida es replanteja diàriament.

El pantà és la metàfora d'aquest territori exòtic, liminal, un llindar entre el que ha anat i el que ha d'arribar, un territori on es representen històries relacionades amb allò humà. Després de tot, parla sobre la quotidianitat d'existències concebudes des del marge.

La saga està formada per sis espectacles representats tots en directe.

Els EPISODIS són peces independents d'uns 50 minuts, sense ordre cronològic, concebuts com a spin-off de la peça titulada Després de tot, la pel·lícula. Aquests episodis excaven l'interior de cada personatge per explorar-ne la dimensió tràgica i mitològica. Posen el focus en cadascun dels protagonistes de la saga investigant qui són aquestes persones, quin és el seu passat, com és el lloc on viuen, a què es dediquen, què els preocupa en el present, quin serà el seu futur. .

Després de tot, la pel·lícula. no és una pel·lícula, és un espectacle de gran format en viu i en directe. És el nucli narratiu de la saga, que relaciona tots els petits relats de Després de tot. La durada és de 75 minuts aproximadament i necessita la participació de figurants externs a la companyia amb l'objectiu d'explicar la creació de la comunitat i la seva evolució.

El TRAILER és la versió més curta de totes. Està pensat com a ESPECTACLE DE CARRER, presentant els personatges i ensenyant els grans números de circ relacionats amb cadascun.

Director:
Rolando San Martín
Núm. d'intèrprets:
4
Fitxa Artística:

En escena: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual

Dramatúrgia: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual, Rolando San Martin.

Direcció: Rolando San Martin

Instal·lació/creació de so i llums: PSiRC

Fotografies: Francis Rodor / Julián Waisbord

Producció tècnica: Benet Jofre, Wanja Kahlert

Producció: La Utòpica SCCL (Berta Pascual / Anna Pascual / Adrià Montaña)

Coproduccions: 

Festival Grec de Barcelona; La Grainerie, fabrique des Arts du Cirque et de l’Itinérance - Pôle européen de Production, Balma / Toulouse Métropole -France; Nilak, circ teatre itinerant; Fira Trapezi Reus

Amb el suport de:

Fàbrica de les arts Roca Umbert; Cronopis espai de circ; Teatre Auditori de Granollers; Konvent.0; L’Estruch Fàbrica de creació de les arts en viu; Teatre Municipal de Girona i ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals.

Agraïments:

Pau Portabella, Juliette Beaume, Nini Gorzerino, Diogo, Alice Rende, Ignasi Solé, Johnny Torres, Oriol Gran, Oriol Escursell.

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2022
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:
No
Persona de contacte:
Berta Pascual Fernandez
Telèfon:
640051995

Altres espectacles de la mateixa companyia

Acrometria

L.A.B.

Compartiu aquesta fitxa