El meu nom és Hor

Companyia: PSiRC


El meu nom és Hor és una peça de llarga durada (1h 10min.) que està basada artísticament en la poètica de la imatge que s’articula a través de les tècniques de circ i titelles. La rellevància del tractament escenogràfic i espacial resideix en l’ús constant de la il·luminació controlada en directe pels artistes. Les titelles coprotagonitzen l’espectacle. Són la metàfora d’una identitat perduda o que està per arribar, però són també l’alter ego dels nostres dos protagonistes.

En la peça veiem els dos artistes de circ Wanja Kahlert i Adrià Montaña de la companyia PSIRC, que apareixen a l’escenari per realitzar la gran proesa d’un espectacle de circ contemporani. En un sentit clàssic, ells són els conductors, els acròbates, l’alt i el baix, el portor i l’àgil, els pallassos, els performers… En definitiva, les persones, els humans, els artistes que protagonitzen el que passarà a la pista.

A través del cos, acrobàcies de risc, titelles inacabades, objectes, surrealisme i un inquietant joc de llums i ombres dirigit amb un luminòfon, dos artistes de circ expliquen una història basada en fets reals: un viatge a una cova desconeguda farcit d’humor àcid i d’imatges belles i sinistres que colpegen directament l’inconscient de l’espectador. Immersos en la foscor, el silenci i en una inquietant sensació de deliri, la cova es converteix en un temple, un teatre, un garatge, una pantalla, un mirall dins el mirall. Un espai on els protagonistes desdibuixen les fronteres del que són per lliurar-se generosament al públic, en un simulacre més de la seva existència.

Director:
Rolando San Martín
Núm. d'intèrprets:
2
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Wanja Kahlert, Adria Montaña Ernst
Fitxa Artística:

· Intèrprets: Wanja Kahlert i Adrià Montaña

· Idea original: Wanja Kahlert i Adrià Montaña

· Creació i dramatúrgia: Wanja Kahlert, Adrià Montaña i Rolando San Martín

· Direcció: Rolando San Martín

· Titelles: Wanja Kahlert

· Disseny de so: Wanja Kahlert, Adrià Montaña i Rolando San Martín

· Muntatge de so: Wanja Kahlert

· Il·luminació: Carlos Ferrer, Wanja Kahlert, Adrià Montaña i Rolando San Martín

· Escenografia: Wanja Kahlert i Adrià Montaña

· Tècnica de so i llums: Guillem Gelabert

· Coproducció: Mercat de les Flors

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2018
Tipus de públic:
Adult (destinat especialment als adults)
Tipus d'espai:
Sala
Música en directe:
No
Persona de contacte:
Berta Pascual Fernandez
Telèfon:
640051995

Altres espectacles de la mateixa companyia

Compartiu aquesta fitxa