La interculturalitat serà l’eix vertebrador de la programació de Fira Tàrrega

La 36a edició de Fira Tàrrega, que tindrà lloc del 8 a l'11 de setembre, tindrà com a eix vertebrador de la programació la interculturalitat. En total es podran veure 60 espectacles de 57 companyies. L’espectacle inaugural serà The Colour of Times, de la companyia francesa Artonik, i el focus enguany es centrarà en la producció d’arts escèniques de Xil•le.


Pel que fa a la programació de circ català, Tàrrega acollirà els nous espectacles de Joan Català, Menar, la Industrial Teatrera amb Nàufrags i la Companyia de Circ “eia” amb inTarsi. També es podran veure  Handle with care de Diana Gadish, Garbuix, el 20è Circ d’Hivern de l’Ateneu de 9Barris, CorroC d’Escarlata Circus i Amigoo de Mumusic Circus.


Altres espectacles de companyies internacionals són  Furieuse tendreses, de Cirque Exalté i Au pied du mur, de 100 Racines, ambdues franceses i All Genis All Idiot de la sueca Svalbard.


Com en d’altres edicions, l’APCC comptarà amb un estand paraigües a la Llotja de Professionals, obert a tots els socis i sòcies que s’hagin inscrit com a professional i responguin a la convocatòria feta per l’associació.

Enguany els socis i sòcies de l’APCC gaudiran d’un 50% de descompte sobre el preu de la inscripció com a professional ( el cost sense descompte és de 30 -36 euros segons les dates en què es faci).


 

Entre el circ programat, les companyies Mumusic Circus, Escarlata Circus, el 20è Circ d’Hivern, Diana Gadish, Companyia de circ “eia”, Joan Català i la Industrial Teatrera

Compartiu aquesta notícia