La Fira de Circ al Carrer omplirà la Bisbal amb 60 espectacles de 30 companyies

El cap de setmana del 15 i 16 de juliol arriba una de les cites més importants del circ a Catalunya, amb el Festival de Circ al Carrer de La Bisbal d’Empordà, que ha programat enguany uns 60 espectacles de 30 companyies, la meitat de les quals són catalanes.  Entre d’altres, es podran veure les següents companyies: La Fem Fatal, Cuncurulla, Serena Vione, Circ Pistolet, Ambizurdos, Los Herrerita, Profesor Karoli, Circ Vermut, Circo Los, companyia de circ “eia” i En Diciembre.


També formen part de la programació cia Imaga, cia Sebas, Dikhotomia cia, Pere Hosta, cia Nueveuno i cia Rampante, entre d’altres.


Enguany una de les novetats és una aplicació móvil que permetrà conèixer l’aforament en temps real dels espectacles per tal d’evitar les aglomeracions.


Es preveu superar entre un 5% i un 10% el rècord d’espectadors de la darrera edició, 33.000 persones, que formaran un públic variat entre amants del circ, famílies, joves, etc. El Festival compta amb un pressupost de 110.000 euros aportat per l’Ajuntament de La Bisbal, la Diputació de Girona, la Generalitat i el Ministeri de Cultura.

La fira ha programat a companyies com Circ Pistolet, Los Herrerita, Circ Vermut o Cuncurulla

Compartiu aquesta notícia