L'APCC llança una convocatòria per a gestors/es pel servei d'assessorament al socis i sòcies

L'APCC obre una convocatòria per a gestors i gestores culturals especialitzats en circ interessats en oferir el servei d'assesorament bàsic als socis i sòcies de l'APCC. L'associació ofereix anualment una assessoria gratuïta a cada soci i sòcia per a temes com  la recerca de finançament, la distribució d'espectacles, la comunicació i difusió,elaboració de pressupostos, la contractació, etc. Per dur a terme aquest servei l'APCC busca professionals del sector del circ i de les arts escèniques (gestors/es, productors/es, difusors/es, distribuïdors/es, dinamitzadors/es, ...) amb experiència en l’àmbit del circ.


L'APCC establirà un conveni de col•laboració amb els gestors/es de circ seleccionats  per oferir de forma gratuïta una sessió d’assessorament bàsic sobre dubtes relacionats amb l'exercici de la seva professió. Els assessoraments consisteixen en una reunió d'una hora amb el soci/la sòcia. El preu d’aquest assessoraments és de 35 euros bruts per sessió, càrrec que assumirà l’APCC.

L’APCC repartirà els assessoraments entre els gestors/es seleccionats segons les demandes i  l’especialització dels mateixos. És imprescindible l’experiència en gestió de circ, i es tindrà en compte aspectos com l’experiència en la internacionalització o si és associat/da a l’APCC.

El jurat que farà la selecció està format per membres de la junta i l’oficina de l’APCC. Podeu consultar els detalls complets de la convocatòria aquí.

Us adjuntem l'enllaç amb el formulari d'inscripció.

La convocatòria finalitza el 18 de setembre

Compartiu aquesta notícia