L’APCC renova el servei d’assessorament professional per a socis i sòcies

L’APCC ha renovat el servei d’assessorament gratuït als seus professionals associats, i a partir d’ara les noves gestores encarregades de dur-lo a terme seran Juliette Beaume, Natalia Garcia i Manuela Gracián, juntament amb Sònia Martínez, que atendrà els socis/es de la demarcació de Tarragona. Aquestes persones assessoraran els socis i sòcies de l’APCC, que  disposen d’un servei de consulta gratuïta per a dubtes sobre temes de gestió i comunicació (redacció de projectes, elaboració de pressupostos, presentació a subvencions, obtenció de residències, estratègies de producció i difusió, etc.


Els socis i sòcies de l’APCC disposen anualment i de forma gratuïta de dos tipus d’assessoraments, el bàsic, dedicat als temes que hem comentat, relacionats amb la gestió i la producció, i un altre assesorament legal, sobre temes fiscals, laborals i jurídics. Qualsevol sòci/a pot sol•licitar aquests assessoraments al mail apcc@apcc.cat o al telèfon 93 3560931.


Les noves gestores són:


Juliette Beaume és gestora cultural freelance, i ha treballat recentment a La Central del Circ.


Natalia Garcia i Manuela Gracián treballen a La Bonita Producciones, una cooperativa de gestió i producció d'artistes.


Sonia Martínez treballa a la distribuidora d’espectacles de circ Alter Circus i donarà servei als associats de les comarques de Tarragona.

Juliette Beaume, Natalia Garcia i Manuela Gracián serán les noves assessores, juntament amb Sonia Martínez per a Tarragona

Compartiu aquesta notícia