Mònica Alsina ensenyarà a exercitar les qualitat físiques i artístiques dels infants

La ballarina, coreógrafa, artista de circ i formadora Mònica Alsina impartirà el segon curs del cicle de formació de formadors de l’APCC que sota el títol de “Preparem els infants per fer grans coses” vol ensenyar a exercitar les qualitat físiques i artístiques dels nens i nenes. El curs té 12 hores de duració i tindrà lloc el cap de setmana del 5 i 6 de novembre.


Mònica Alsina és llicenciada en Dansa Contemporània a l’Institut del Teatre i actualment és formadora en tècniques aèries de circ. Ha desenvolupat una metodologia específica pensada per a despertar la consciència corporal i exercitar les qualitats físiques i artístiques dels infants.

El curs està destinat a formadors de circ, docents, educadors, animadors i monitor que utilitzen el circ com a eina educativa. L’objectiu de la formació és ajudar a reconèixer les qualitat i característiques dels nens i com despertar la consciència corporal d’un mateix amb els altres cossos i objectes.


A més, es vol introduir el contact improvisation als nens i nenes, com una manera de treballar l’acrobàcia per a trobar tècniques de moviment en relació amb els girs, la inversió del cos, el desafiament de la gravetat, etc.


Durant el curs es farà un repàs col•lectiu de la iniciació a l’acrobàcia, s’utilitzarà la pilota com a eina d’escalfament i desenvolupament en la tècnica de l’acrobàcia i el contact. També es treballarà l’escolta i la musicalitat amb la corda de saltar.
Ss’aprendrà a planificar una classe i com canviar-la segons de com estiguin els alumnes, i es treballarà la qualitat del moviment i l’acrobàcia des del joc, personatges, sentiments, emocions, improvisacions musicals, etc.

Els horaris del curs són dissabte 5 de novembre de 10h a 14h i de 15h a 19h i diumenge 6 de novembre de 10h a 14h. La formació es realitza a La Central del Circ.

El curs té un preu de 60 euros. Per als socis i sòcies de l’APCC el curs té un cost de 50 euros (també per als formadors de l’Escola de Circ Rogelio Rivel , els membres d’altres associacions de circ de l’estat espanyol que treballen en xarxa amb l’APCC, socis de l’AGT i alumnes  membres de les escoles associades a l’ACET).


Els diners només es retornaran en cas d’anul.lació del curs. Cal un mínim de 10 inscrits per poder fer el curs.

AQUI trobareu el formulari d’inscripció. Recordeu que la inscripció només serà vàlida un cop facis ens enviïs a apcc@apcc.cat el comprovant de l’ingrés bancari (Cajamar-APCC: 3058 0553 28 2720005661), indicant el teu nom i el curs al qual t’inscrius.


Data límit d’inscripció 28 d’octubre.

El segon curs del cicle de formació de formadors tindrà lloc el 5 i 6 de novembre

Compartiu aquesta notícia