Nova mostra de companyies residents de La Central del Circ el 9 i 10 de desembre

Els dies 9 i 10 de desembre de 2016 a les 20h, La Central del Circ acollirà la quarta edició de l'EP (extended performance), una mostra del treball en construcció de companyies en residència, per tal d'apropar al públic al desenvolupament d'un espectacle.

Les companyies  "La Fem Fatal", "Vivian Friedrich i Joan Lavandeira" (I love my car), "El lado oscuro de las Flores" (Bubble) i  "Zirkus Morsa" (La fin demain), seran les protagonistes d'aquesta darrera edició.

A continuació us deixem informació sobre cadascuna de les peces que es podran veure els dies 9 i 10 de desembre:


LA FEM FATAL

En aquest EP La Fem Fatal presenta un treball embrionari, la primera proposta d’investigació amb el trapezi, apèndix del seu cos, i un màstil fora d’eix. Això és el punt de partida del que serà la seva propera creació llarga.

Intèrprets: Toni Gutiérrez i Asvin López

VIVIAN FRIEDRICH & JOAN LAVANDEIRA
La peça performativa I love my car de la psicòloga i artista de circ alemanya Vivian Friedrich i Joan Lavandeira conjuga el circ més contemporani, la dansa i les arts visuals. És una reflexió sobre les nostres relacions amb els objectes i sobre el significat que té necessitar els objectes a l’Europa Occidental del segle XXI. Fins a quin punt perdem la nostra personalitat? On està el nostre veritable ésser?

Performance: Vivian Friedrich
Disseny sonor i disseny d’il·luminació: Joan Lavandeira

 
EL LADO OSCURO DE LAS FLORES
Bubble, de El lado oscuro de las Flores és un enfrontament entre dos artistes de circ, una lluita de color gris, de cops i carícies des del més íntim, que desemboca en la corporalitat i l’expressió dels cossos. Una paradoxa que delira amb el fet de gaudir de la vida mateixa, reflexionant sobre la necessitat d’existir sol, però sense perdre tots els éssers estimats que ens envolten.

Creadors i intèrprets: Ginés Belchí Gabarrón i Jesús Navarro Espinosa
Visió externa i acompanyament en la recerca de tècnica: Pau Portabella
Llums: Martina Lacueva Rodríguez
Col·laboradors: La Central del Circ, Cooperative de Rue et du Cirque 2R2C
Coproducció: Antic Teatre



ZIRKUS MORSA
Com sobreviure en un món que sembla caure en qualsevol moment? Aquesta és la principal pregunta que intenta respondre la companyia alemanya Zirkus Morsa en el seu darrer espectacle, La fin demain. Dues persones, nàufrags encallats a la platja de la seva imaginació, es troben, es coneixen i arriben a confiar l’un en l’altre. Junts troben i perden l’equilibri a través d’objectes simples i aparentment innecessaris: una taula de fusta, un tub de cartró, una corda i una fusta flotant. Explorant els seus límits busquen un equilibri en comú. Aquesta peça creativa és una crida plena d’optimisme en aquests temps estranys.
Idea: Zirkus Morsa
Artistes: Rosa Wilm i Moritz Böhm
Acompanyament artístic: Fabrizio Giannini (Compañía de Circo “eia”) i Lân Maurice Nguyen (CRAC Arc en Cirque, Chambéry)
Músics: Florent Geffroy Rescan, Gauthier Ronsin i Laurent Bouchereau (Les Tahiti Miam Miam)
Vestuari: Fleur Peyforth
Escenografia: Zirkus Morsa, Société Sonoco i diverses platges d’Europa
Amb el suport de: Arc en Cirque -Centre Régionaldes Arts du Cirque (Chambéry), Compañía de circo “eia”, La Central del Circ (Barcelona), La Maison du Cirque –Quimper i Elabo (Rennes)


El preu de l'entrada per l'EP són 8 euros, amb un preu de 6 euros per a menors de 14 anys, socis/es de l'APCC i usuaris de La Central del Circ amb quota vigent). Podeu reservar la vostra entrada al telèfon 93 356 08 90 i al mail info@lacentraldelcirc.cat. Aforament limitat. Després de l'espectacle hi haurà servei de bar i música.

Actuaran Zirkus Morsa, La Fem Fatal, Vivian Friedrich i Joan Lavandeira i El lado oscuro de las Flores

Compartiu aquesta notícia