Roberto Olivan crearà un espai per a les arts escèniques a Deltebre

Deltebre comptarà amb un espai de creació en arts escèniques de la mà del director artístic, coreògraf i ballarí Roberto Olivan, després que l’Ajuntament hagi acordat cedir una antiga nau al creador i la seva companyia. D’aquesta manera Olivan continua amb el seu objectiu que Deltebre sigui “un punt neuràlgic de la creació artística durant tot l’any”. Olivan va crear el 2005 el Festival Deltebre Dansa, que programa dansa i circ contemporanis.

Després de la signatura de l’acord, en les pròximes setmanes es durà a terme la rehabilitació del local i una vegada finalitzats aquests treballs l’espai es convertirà en la seu de la companyia Roberto Olivan Performing Arts (R.O.P.A.) i del Festival Deltebre Dansa.

Les despeses de remodelació aniran a càrrec de la companyia i es calcula que estarà llesta el pròxim mes de febrero.

Olivan s'ha erigit com un dels professors de dansa contemporània amb més renom internacional. La seva companyia, amb 15 anys d'activitat, ha representat els seus espectacles arreu del món. L'artista va crear el 2005 el Festival Deltebre Dansa, que aquest any celebrarà la 13a edició i ha posat les Terres de l'Ebre en el mapa internacional de la dansa i el circ contemporanis

L’Ajuntament ha cedit una antiga nau al ballarí, que organitza anualment el Festival Deltebre Dansa

Compartiu aquesta notícia