Amer i Àfrica Circ Cia, El Lado oscuro de las Flores i Los Galindos, seleccionades per al projecte De Mar a Mar

El projecte europeu dedicat a afavorir la creació i la difusió del circ contemporani en el conjunt de les regions transfrontereres dels Pirineus De Mar a Mar ha escollit com a companyies seleccionades les catalanes Amer i Àfrica Circ Cia i El lado oscuro de las Flores com a artistes emergents i Los GAlindos com a companyia consolidada. A més, en la primera modalitat ha estat escollida la Compagnie Henry Marie G. i com artistes consolidats Subliminati Corporationi Cie Daraomai.


La darrera fase de selecció d’aquest projecte va tenir lloc el passat 1 i 2 de desembre a Bilbao, on les companyies preseleccionades van mostrar breus peces dels seus projectes de circ.

El projecte De Mar a Mar vol difondre el circ contemporani utilitzant accions destinades a la orientació, formació i a l’acompanyament dels artistes de circ, creant relacions solidàries amb el conjunt de la professió: centres de creació i formació, equips artístics consolidats i programadors.


Les companyies i artistes en recerca seleccionades (sense presentació de projectes) són: Francesco Caspani (Midi Pyrénées), Corinne Linder (Midi Pyrénées), La Collective du Biphasé (Midi Pyrénées), Itsaso Iribarren (Navarra), Cia. Capes (Catalunya), Elena Zanzu (Catalunya), Dikothomia cia. (País Basc) i Alodeyá Circo Danza (Aragó).
*La selecció es va produir directament al tancar la convocatòria. No hi va haver presentació de projectes.

Les altres companyies són Henry Marie G., Subliminati Corporation i Cie Daraomai

Compartiu aquesta notícia