Es celebra el primer Congrés de Circ organitzat per Circored del 18 al 20 de desembre

Del 18 al 20 de novembre tindrà lloc el primer Congrés de Circ de la xarxa Circored, que està formada per l’APCC juntament amb les associacions de professionals de circ del País València, Madrid i Galícia i la recentment constituïda de les Illes Balears. El congrés tindrà lloc a Fuenlabrada i estarà obert a la participació dels professionals de circ, siguin o no socis d’aquestes entitats.

El congrés té previst organitzar una sessió sobre la situació del circ a l’Estat, tallers de gestió sobre subvencions i també de comunicació, i una altra sessió sobre el mercat dels espectacles de circ (demandes del circuit, presència fires, festivals, etc). Aquestes sessions estarán coordinades per Elena Ros, de l’associació de Madrid MADPAC. Paral•lelament també hi haurà programació de circ per part de diferents companyies.

En breu es donarà a conèixer el programa complet, així com la forma i preu d’inscripció, que intentarà ser el màxim d’accessible per a totes les butxaques.

La xarxa d’associacions de circ de l’Estat español organitza tallers de gestió i també analitzarà el sector del circ en aquest territori

Compartiu aquesta notícia