RECORDEU: Dilluns 11, eleccions a la Junta de l’APCC

L’ Associació de Professionals de Circ de Catalunya vota la seva nova Junta el pròxim dilluns 11 de desembre de 2017 en una Assemblea Extraordinària que tindrà lloc a les 16h a La Central del Circ. Des de l’APCC convidem a tots els nostres socis i sòcies a participar en aquestes eleccions, ja sigui en persona o bé delegant el seu vot en un altre soci o sòcia a través d’aquest formulari. L’Assemblea també és un moment perquè els membres de l’APCC puguin aportar les seves opinions i propostes.


La única candidatura presentada manté gran part dels actuals membres de la Junta, i incorpora els artistes de circ Amer Kabbani i Griselda Juncà. Així doncs, l’òrgan de govern de l’associació estrà format per set persones, juntament amb els actuals membres  Fabrizio Giannini, Teresa Iglesias, Elena Zanzu, Sílvia Capell, José Luis Redondo. Deixen la Junta Francesca Líssia i Pili Serrat. Aquesta candidatura té voluntat d'estar oberta a la participació d'altres socis i sòcies que en vulguin formar part.

El programa d'aquesta candidatura es basarà en els següents punts:

  • SERVEIS ALS/LES SOCIS/ES: L’eix principal de treball continuarà sent els serveis als/les socis/es a través de l’escolta de les necessitats de la comunitat circense.
  • VISIBILITZACIÓ DEL CIRC: Un punt molt especial serà treballar per a renovar i actualitzar la visió del circ tant a la societat civil com al sector professional (programadors de sales i festivals). Així mateix, es farà un esforç en la difusió territorial del circ intentant ajudar els espais de creació, formació i activitats circenses,  que cada cop desenvolupen un treball més intens i acurat en l’esdevenir del Circ a Catalunya.
  • CIRC SOCIAL: s’afegirà una nova àrea d’acció pel Circ Social, per a donar mes veu a una part importantíssima del sector.
  • RELACIONS INSTITUCIONALS: es continuarà amb la tasca de relacions institucionals per reivindicar el circ i les necessitats dels seus professionals.
  • PARITAT DE GÈNERE
  • PROFESSIONALITZACIÓ
  • INTERNACIONALITZACIÓ
  • FORMACIÓ

La Junta es reuneix habitualment cada mes a La Central del Circ i els seus càrrec són voluntaris i no reben cap remuneració.


Us deixem aquí la darrera acta de l’Assemblea de l’APCC i l’ordre del dia de l’Assemblea del pròxim dilluns 11 de  desembre.

Veniu a dir-hi la vostra! La sessió començarà a les 16h a La Central del Circ

Compartiu aquesta notícia