La nova junta de l'APCC incorpora Amer Kabbani i Griselda Juncà

L’equip de la junta es completa amb el president, Fabrizio Giannini, Elena Zanzu com a secretària, Sílvia Capell vicepresidenta, Teresa Iglesias com a tresorera i José Luis Redondo com a vocal. Aquesta junta va expressar la seva voluntat d'estar oberta a la participació d'altres socis i sòcies que en vulguin formar part i que es puguin sumar a l’equip durant el seu mandat.

El programa d’aquesta nova junta es basarà en els següents punts:

- SERVEIS ALS/LES SOCIS/ES:  l’eix principal de treball continuarà sent els serveis als/les socis/es a través de l’escolta de les necessitats de la comunitat circense.
-VISIBILITZACIÓ DEL CIRC: Un punt molt especial serà treballar per a renovar i actualitzar la visió del circ tant en la societat com en el sector professional (programadors/es de sales i festivals). Així mateix, es farà un esforç en la difusió territorial del circ intentant ajudar els espais de creació, formació i activitats circenses, que cada cop desenvolupen un treball més intens i acurat en l’esdevenir del circ a Catalunya.
- CIRC SOCIAL: s’afegirà una nova àrea d’acció pel Circ Social, per a donar més veu a una part importantíssima del sector.
- RELACIONS INSTITUCIONALS: es continuarà amb la tasca de relacions institucionals per reivindicar el circ i les necessitats dels seus professionals.
-PARITAT DE GÈNERE
-PROFESSIONALITZACIÓ
-INTERNACIONALITZACIÓ
-FORMACIÓ

La Junta de l’APCC es reuneix habitualment cada mes a La Central del Circ i els seus càrrec són voluntaris i no reben cap remuneració.
 

Fabrizio Giannini continua com a president de l'APCC

Compartiu aquesta notícia