El Festival Circada coproduirà els nous espectacles de cia Du’K’tO i cia Balusca

Les companyies catalanes Du’K’tO i Balusca han estat escollides pel Festival Circada per participa en el seu programa de coproduccions, que s’inicia en l’edició d’enguany. En total, unes 20 propostes d’espectacles es van presentar a la convocatòria de coproduccions del festival, i també han resultat escollides la companyia gallega Desincronacidas i la cordovesa Alas Circo. Cadascuna rebrà una aportació econòmica i l’assessorament en producció, comunicació i gestió, i totes s’estrenaran al Circada 2018, a Sevilla el mes de maig.

L’espectacle en creació de Du’K’tO es titula CAfuné, i la proposta combina el circ i la dansa contemporània per analitzar els matisos i el difícil equilibri entre les relacions interpersonals. La direcció corre a càrrec de Pau Portabella.

Per la seva banda la companyia Balusca està especialitzada en bàscula amb equilibris de mans a mans i el títol de la seva nova peça és RAR. Es tracta d’una investigació sobre dos personatges foscos però entranyables, a través del circ, el gest, l’humor i la música no convencional.

La companyia gallega Desincronacidas prepararà el seu dúo humorístic “Ohlimpiadas”, en què les seves dues proagonistes barregen dansa, acrobàcia i malabars amb el teatre de l’absurd i el disbarat, i Alas Circo presentarà “Tres en uno” per demostrar el seu alt nivell tècnic en aeris i incorporant les teles marines entrecreuades, així com l’acrobàcia o malabars.

La pròxima edició del festival tindrà lloc a Sevilla el pròxim mes de maig

Compartiu aquesta notícia