Twisting the Balance presenta Futuro Animal a L’Estruch

La Vela de l’Estruch de Sabadell acull aquesta setmana en residència la companyia Twisting the Balance, que presentarà dissabte la peça en què estan treballant, titulada Futuro Animal. En aquest espectacle la companyia desplega el seu circ compromès amb el feminisme.
 

La companyia està formada pels artistes Leire Mesa, Edoardo Virtú i compta amb la dramatúrgia i direcció de Rolando San Martín. L’espectacle visualitzarà un espai de circ multidimensional i amb perspectiva política, on els éssers humans que viuen a l’altre costat del mur estan voluntàriament transformant els seus cossos en cossos d’animals.
En ell, els processos de deshumanització de la societat actual es veuen reflectits en els culs de silicona, els murs mediàtics de desinformació, la dona trencada com a símbol del fracàs humà, els èxodes, els cossos de circ i la seva caducitat.
 
Després de l’experiència viscuda en el context de la Fira de Tàrrega el 2015 on estrenen “No tenemos título (o Qatar no existe)”, la companyia defineix el seu treball com a “circ polític.” El gener de 2016 van començar la creació de l’espectacle “Futuro Animal” amb la incorporació de Edoardo Virtú.

Informació pràctica:

Dissabte, 10 de març, a les 21.00 h
A La Vela, 10€
1h
Edat recomanada: a partir de 10 anys.
 

La peça es defineix com a circ polític compromès amb el feminisme

Compartiu aquesta notícia