El Festival del Circ Cric es dedica al 25è aniversari de Pallassos sense Fronteres

La novena edició del Festival Circ Cric estarà dedicat al 25è aniversari de Pallassos sense Fronteres i  a la vegada farà un homenatge al món dels pallassos i les pallasses. A més, el festival reivindica el "sensefronterisme", i fa un crida a "esborrar tot tipus de fronteres que sols porten maldecaps". Aquests dos eixos guien la programació d'enguany del festival, segons expliquen des del Circ Cric: "la força del nas vermell i la reivindicació d'un món global sense cap frontera".

Com ja és habitual, el festival inclou espectacles protagonitzats per la família del Circ Cric, Tortell Poltrona i Montse Trias, juntament amb d'altres artistes, com Garranyecs o Allegro Vivace, que es podran veure en diferents dates del mesos d'abril, maig i juny. La programació es completa amb espectacles d'altres artistes, com Jango Edwards, Marcel Gros, Brunette Bross Circus o Mireia Miracle.

A més, també s'han programat concerts de Sílvia Pérez Cruz, Albert Pla i també Gertrudis, que protagonitzarà el 19 de maig la festa dels 25 anys de Pallassos sense Fronteres.

El diumeng 15 d'abril s'organitza la ja tradicional Fira d'espectacles, amb la participació de nombrosos artistes i entitats de circ, i el dia 5 de maig Baró d'Evel oferirà un cabaret.

Festival de Pallasses

El festival acull també el Festival de Pallasses, que enguany tindrà lloc del 7 al 10 de juny, amb diferents activitats com el cabaret de pallasses, el Pallafòrum o un Cercavila de pallasses i gegantes.

Podeu consultar tota la informació del festival aquí.

Torna el circ al Montseny de l'1 d'abril a l'1 de juliol

Compartiu aquesta notícia