S'elabora un estudi sobre les desigualtats de gènere en l’ocupació cultural a Catalunya

Des del CONCA i la Universitat de Barcelona s'ha impulsat l'elaboració d'un estudi que vol valorar la percepció del sector sobre les desigualtats de gènere en l'ocupació cultural. Per poder-lo dur a terme, es busca la col·laboració de totes i tots els agents del món de la cultura, sigui quina sigui la seva situació professional (assalariats/des, treballadors/es a compte propi, empreses, etc.)

Per tal de participar s'hauran de respondre tres qüestionaris electrònics de 10' i 15' minuts cadascun en tres moments, el juny, juliol i setembre. Si hi voleu participar, heu de fer clic aquí. Els resultats de l’estudi està condicionat a obtenir una mostra prou representativa de professionals del sector i per això ens demanen que ho difonguem i ho difongueu.

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic estudi.CoNCA@ub.edu.

El treball proposat té un triple objectiu: valorar la percepció que els i les professionals de la cultura a Catalunya tenen sobre les desigualtats de gènere en l’ocupació cultural al nostre país, aprofundir en el coneixement de les causes que provoquen las desigualtats de gènere en l’ocupació cultural a Catalunya, i avançar en el disseny de mesures d’intervenció que permetin pal•liar les desigualtats actuals per raó de gènere en el mercat de treball cultural.
 

Un dels objectius és conèixer les causes de les desigualtats

Compartiu aquesta notícia