L’escola Rogelio Rivel impartirà el 2019-2010 per primer cop el Cicle Formatiu de Grau Superior en circ

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel impartirà a partir del 2019-2010 per primera vegada el Cicle Formatiu de Grau Superior en circ, continuació del Cicle Formatiu de Grau Mig en animació en circ. Es tracta de l’única titulació en circ aprovada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Són títols propis i, com a tal, no tenen efectes acadèmics, però sí efectes laborals a Catalunya.Les inscripcions per als dos títols ja estan obertes per al pròxim curs.


Cicle Formatiu de Grau Superior

Està format per diversos mòduls professionals, pràctiques a empreses, estudis i tallers, més un itinerari personal o tècnica principal a escollir entre un total de set. Els mòduls professionals inclouen salut i entrenament, moviment i joc escènic, una tècnica secundària, creació, seguretat, etc i l’itinerari personal pot escollir-se entre acrobàcia a terra o sobre aparells, equilibris acrobàtics, equilibris amb i sobre objectes, parades de mans, tècniques aèries sense vol i amb vol, i malabars i/o manipulació d’objectes.  En total el cicle formatiu de Grau Superior en “Arts del Circ" consta de 2000 h, impartides en dos anys acadèmics.
 

El cicle està dirigit a persones que vulguin crear, gestionar i representar un número de circ propi, aplicant la seva tècnica principal i utilitzant tècniques complementàries, amb criteris artístics de qualitat i en condicions de seguretat.


Si voleu més informació, consulteu aquí.

El cicle consta de 2000 hores repartides en dos anys acadèmics

Compartiu aquesta notícia