Sant Martí de Circ rep una setantena de propostes artístiques per a la seva segona edició

Sant Martí de Circ, el festival de circ de petit format impulsat per l’APCC al barri del Besòs i el Maresme de Barcelona, ha rebut un total de 78 propostes artístiques de 75 companyies.  La direcció artística corre a càrrec de CoopdeCirc, que la donarà a conèixer durant les pròximes setmanes. El cartell, com l’any passat, utilitza una fotografia antiga del barri cedida per l’Arxiu Municipal del districte, tractada amb algunes aplicacions de color vermell que simbolitzen l’arribada al circ.

El Sant Martí de Circ tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8  de juliol en la seva segona edició, que ha estat possible per l’aportació econòmica de l’Ajuntament de Barcelona. L’any passat el 80% de la despesa del festival va anar a càrrec de l’APCC, que va impulsar-lo, i després de l’èxit de públic i la bona acollida al barri el consistori (a través del districte de Sant Martí, el Pla de Barris Besòs-Maresme i l’ICUB)ha decidit donar-li el seu suport per assegurar la seva continuïtat.

La programació seguirà la línia artística de la primera edició, amb espectacles i tallers per a públic familiar i adult i ocuparà carrers i places al voltant pròxims a la zona de la Rambla Prim i el carrer Alfons el Magnànim.

L’objectiu del festival és la promoció i difusió el circ que es fa a Catalunya i la creació de lligams de proximitat amb el barri, ja que l’APCC es troba a La Central del Circ al recinte del Fòrum situat al Besos i el Maresme.

El cartell del festival utilitza de nou una fotografia del barri d’El Besòs i el Maresme

Compartiu aquesta notícia