Companyia de Circ "eia" obre un Verkami pel seu nou projecte "La Pranza!"

La Companyia de Circ “eia” ha iniciat un projecte de micromecenatge per a “La Pranza!”, una creació circense-culinària que només es representarà els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol a l’Ateneu Popular de 9Barris de Barcelona. “La Pranza!” implicarà a tots els membres de la companyia així com a d’altres artistes, en total participaran 7 artistes, 6 músics i un cuiner.
 

El públic serà el convidat a aquesta celebració col·lectiva amb ànima mediterrània i un toc del nord per la procedència dels artistes (Astúries, La Rioja, Nàpols, Sardenya…). Durant l’espectacle el públic itinerant podrà participar en la preparació i degustar, viure el ritual d'una cuina plena de personatges singulars, els olors, colors…

La companyia recollirà diners a partir de la web de Verkami per tal de sufragar les despeses de producció de la creació (productes per a cuinar, despeses de viatges i allotjament dels artistes procedents de fora de Barcelona).

La Companyia de Circ “eia” va nèixer el 2009 i després de la seva primera creació CAPAS que va representar-se 150 vegades per 12 països, els diferents membres han engegat dos espectacles diferents, inTarsi i Espera, que actualment estan en gira internacional.
 

L'Ateneu Popular de 9Barris acollirà les presentacions el 29, 30 de juny i 1 de juliol

Compartiu aquesta notícia