Els socis i sòcies de l’APCC poden gaudir de la tarifa plana d’entrenaments en dansa

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya organitza una programació d’entrenaments per a professionals en dansa contemporània i clàssica i ofereix preus reduïts als que també poden optar els socis i sòcies de l’APCC. Aquests entrenaments començaran a partir del pròxim curs.


L’oferta és de 3 hores setmanals d’entrenaments per cada disciplina (dividides en 2 sessions d’1 hoa i 30 minuts). Els professionals a càrrec dels entrenaments canviaran periòdicament. Els entrenaments de dansa contemporània es duen a terme de 9h30 a 11h a La Caldera de Les Corts (c/d'Eugeni d'Ors 12, 08028 Barcelona), mentre que els de dansa clàssica s'ubicaran a l'Obrador de Moviments (Carrer Felip II 174 Baixos Primera 08027 Barcelona) els dilluns i dimecres de 10h a 11.30h.


Els professionals a càrrec dels entrenaments de contemporani són:
   
    Guy Nader: del 5 de febrer al 28 de febrer.
    Ariadna Monfort: del 5 de març al 30 d'abril (se seguirà el calendari escolar de vacances).
    Daniel Rosado: del 5 de maig al 21 de juny.

Professionals a càrrec dels entrenaments de clàssic són

Carme Martí: del 9 de gener al 10 d'abril. 
Sebastien Mari: del 22 d'abril al 20 de juny.

Tarifes
A partir del curs 2018-2019 l'APdC ofereix als seus socis i sòcies, així com als associats de La Caldera Les Corts i l'APCC, l'opció d'adherir-se a una tarifa plana, que els permetrà assistir a totes les sessions que vulguin (de contemporani i/o de clàssic, indistintament).
El cost d'aquesta tarifa és de 150€ a partir del setembre. Això implica que, si s'assisteix a totes les sessions, el preu és d'1€ cada una. A mesura que el calendari avanci, el preu de la tarifa s'anirà reduint 15€ cada mes (veure taula de preus).

Com a promoció especial, el preu de la tarifa plana serà de 120€ per aquells que es registrin i paguin abans del 8 d'agost.

Taula de preus

    Gener - Juny: 90€
    Febrer - Juny: 75€
    Març - Juny: 60€
    Abril - Juny: 45€
    Maig - Juny: 30€
    Juny: 15€

Per beneficiar-se d'aquesta tarifa és imprescindible ser soci/a de l'APdC, La Caldera o l'APCC i registrar-se a través d'aquest formulari. Un cop fet el pagament, es farà entrega d'un carnet acreditatiu a l'oficina de l'APdC (c/ d'Eugeni d'Ors 12), que caldrà mostrar en cada sessió.

Aquells professionals (associats/des o no) que no vulguin fer ús de la tarifa plana podran  beneficiar-se de les sessions soltes (6€ associats/des / 10€ no associats/des) i els abonaments de 5 sessions (25€ associats/ 45€ no associats), que podran aplicar tant a les sessions de contemporani com de clàssic, indistintament.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l'APdC enviant un correu a projectes@dansacat.org (Sandra Bogopolsky).

L’APdC ofereix aquest servei de formació continuada en dansa contemporània i clàssica

Compartiu aquesta notícia