Torna el Festicam aquest cap de setmana

El festival Festicam d’Amposta torna aquest cap de setmana amb una programació formada per espectacles de circ, dansa, teatre i performance. El festival comença dijous 11 d’octubre a les 22h amb la “Xarxa Humana” de La Fura dels Baus al Parc dels Xiribecs.

El festival continuarà divendres amb la instal•lació Itinerània i l’estrena de l’espectacle itinerant de dansa Re-Act-Suècia. Després es podrà veure l’espectacle que barreja dansa, performance “L’efecte F/Föhn”, amb L’Últim Vals i Mariaelena Roquè i “Flou Papagayo” de Mumusic Circus. Paral•lelament a la plaça de l’Ajuntament arribarà l’espectacle de titelles “Kumulunimbu” de la companyia Ortiga.

Diumenge l’elefant de “Hathi” es passejarà per Ampostapel matí, i a la plaça de l’Ajuntament es podrà veure “Wet floor” de la pallassa Cristina Soler. Tots els dies també participarà al Festicam John Fisherman, amb una performance que fa reflexionar sobre el valor dels diners, i també hi haurà instal•lacions d’El Pájaro Carpintero i Tombs Creatius.

El Festicam també inclou en la seva programació espectacles produïts per l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta, entitat organitzadora del festival juntament amb l’Ajuntament de la ciutat.
 

Entre d’altres amb les actuacions de Mumusic Circus, Cristina Solé i Últim Vals

Compartiu aquesta notícia