Simbiòtic, el primer festival d'arts escèniques accessibles

 Simbiòtic Festival és un festival d'arts escèniques accessibles i inclusives per a tothom que té com a objectiu promoure la inclusió del col·lectiu de persones amb diferents capacitats als teatres. Inclou una programació d'espectacles pensats per a tothom, independentment de les seves capacitats, i també tallers i cursos perquè artistes s'acostin a la creació per a tot tipus de públic.

Simbiotic arriba enguany a la seva tercera edició del 30 de Novembre al 2 de Desembre al Teatre Lliure de Montjuïc de Barcelona."Escenaris ocults" és el lema d'aquesta edició, que torna amb una programació contemporània accessible, i reivindica unes arts escèniques on totes i tots formem part. Aquí podeu consultar tota la programació.

Enguany el festival organitza, en col·laboració amb l'Institut del Teatre, Fundación Universia i Apropa Cultura "Narratives Ocultes" un curs d'audiodescripció especialitzat en arts escèniques i "El que un cos pot" un taller inclusiu d'investigació teatral. Els socis i sòcies de l'APCC tenen un 10% de descompte pel curs d'audiodescripció i un 50% de descompte pel taller d'investigació teatral.

Aquí podeu consultar més informació sobre aquestes activitats.

Inclou activitats amb descompte per a socis i sòcies

Compartiu aquesta notícia