Fakir Kirman guanya el premi a la millor trajectòria i Mr Alret premi de Votació Popular

Josep Miret, conegut com el Fakir Kirman també conegut com l’home –volcà, ha guanyat el primer premi Zirkòlika a la millor trajectòria de Circ pels seus 54 anys de carrera. Durant aquests anys ha actuat a festivals, circs, teatres i al carrer. Va aconseguir una gran popularitat amb els seus números de llits de claus (Record Guiness 2001), perforacions i números de focs i d’encanteri de serps, entre d’altres exercicis de faquirisme.

Josep Miret va obtenir el 1982 el premi Aplaudiment Sebastià Gasch, i el 2016 una Menció Honorífica al festival de màgia Memorial Li-Chang de Badalona.

Premi de Votació Popular per Moi Jordana
L’espectacle Mr Alret de l’artista Moi Jordana ha aconseguit el premi Zirkòlika de Votació Popular 2018 amb un total de 277 vots, el 27% del total. Es tracta d’un espectacle familiar de circ dirigit per Jordi Girabal, que gira al voltant d’un personatge excèntric. En total s’han rebut més de 1.000 vots per a 54 espectacles.
 

Els dos premis es lliuraran amb la resta de categories dels premis Zirkolika a la gala Nit de Circ que tindrà lloc el 19 de desembre a El Born Centre de Cultura i Memòria i que també inclourà l’estrena de l’espectacle Under. Històries sota terra.

Els premis es lliuraran el pròxim 19 de desembre a Barcelona

Compartiu aquesta notícia