Circus Ronaldo, Circo no Ato, Escarlata Circus i La Fem Fatal, algunes de les companyies del Trapezi 2019

La Fira del Circ de Catalunya, Trapezi, arriba enguany a la 23a edició amb més de 30 companyies programades. Entre d’altres companyies visitaran Reus Circus Ronaldo amb el seu espectacle Fidelis Fortibus, la companyia brasilera Circo no Ato, els catalans Escarlata Circus i La Fem Fatal, entre d’altres. Destaca també el fet que el cabaret comptarà enguany amb una direcció, que anirà a càrrec de Martí Torras i Fàtima Campos, i la pallassa Alba Sarraute s’encarregarà de presentar-lo.

A més, altres companyies que actuaran del 9 al 12 de maig a Reus són La Inoxidable Marxing Band, Leti & Fer, Mortelo & Manzani, Alvarito, Lanördika, Atirofijo, el Fedito, Jimmy González o Collective Entre Nous, a més de Domichovsky & Agranov, Aimé Morales, Lara Gueller i Dues Filles. En total, més de 30 companyies, 7 de catalanes, 3 de la resta de l’Estat Espanyol i 12 internacionals.

Trapezi enguany ha coproduït l’espectacle de petit format Davaiii de Domichovsky & Agranov i un altre projecte que dirigeix el pallasso Toti Toronell, titulat Dioptries. Aquest serà un espectacle de mig format multidisciplinar amb diferents artistes residents a Catalunya. Serà la primera vegada en què Trapezi coprodueix una peça conjuntament amb l’Ajuntament d’Olot, Àtrium Viladecans, Fira Tàrrega i Mercè Arts de Carrer de Barcelona.

Per la seva banda el cabaret repetirà a la Plaça del Mercadal de Reus amb una pista rodona al centre, i comptarà amb el nou número de trapezi doble de La Fem Fatal, i els números de cèrcol aeri de Lara Guelller i de quadre fixe del dúo francès Dues Filles. També hi participaran el malabarista Jimmy González, La Contrebande, Leti&Fer, Aimé Morales i la banda musical dels Circonautes.

La pallassa Alba Sarraute presentarà el cabaret, que compta amb la direcció de Martí Torras

Compartiu aquesta notícia