En marxa la mesura d'Internacionalització del Pla d'Impuls del Circ

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya, com a responsable de la mesura d'Internacionalització del Pla d'Impuls del Circ 2019-2021, convoca la selecció de projectes de creació de circ de companyies catalanes que es presentaran a responsables de programació europeus durant el cicle Circ d'Ara Mateix al Mercat de les Flors.

Construïda en tres etapes, la mesura proposa una immersió en el circ fet a Catalunya a un grup de 8 responsables de programació del nord d’Europa que participaran a diferents activitats per conèixer l’actualitat de la creació circense a Catalunya, així com per relacionar-se amb diferents agents del sector. Aquests programadors/es assistiran a Circ d’Ara Mateix 2020, a Fira Trapezi 2021 i al Festival Theater op de Markt 2021 (Bèlgica) on hi haurà una presència accentuada de circ català a cura dels responsables de programació del festival.

La present convocatòria té com a objectiu la selecció d’un màxim de 7 projectes que seran presentats en format pitching i d’un màxim de 3 projectes que seran presentats en format work in progress dins del programa d’activitats professionals per al grup de programadors/es europeus durant Circ d’Ara Mateix els dies 17 i 18 d’abril de 2020. Les companyies i artistes seleccionats/des, tant per als pitchings com per als works in progress rebran una píndola de formació per preparar la seva presentació.

La presentació de pitchings tindrà lloc el divendres 17 d’abril a la tarda al Mercat de les Flors i la de works in progress el dissabte 18 d’abril al matí a La Central del Circ.

Aquesta convocatòria s’adreça a projectes de creació i us recordem que, els socis i sòcies de l'APCC per a espectacles ja estrenats, teniu a la vostra disposició diversos canals de difusió, el web Circat.cat i el director d'espectacles de la web de l'APCC, a més de la Guia de Companyies. Aquests recursos seran compartits amb el grup de programadors/es.

Aquí podeu consultar les bases de la convocatòria. El formulari per a participar als pitchings el trobareu aqui i el dels work in progress aquí. El termini per a presentar-se s'acaba el 9 de març a les 14h.

Pla Impuls del Circ

El Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya han posat en marxa, en el marc del segon Pla Integral del Circ, el Pla d’Impuls del Circ (PIC), que compta amb la complicitat de diversos agents del món del circ i de diverses administracions i entitats. El PIC  té com a objectiu consolidar el sector del circ a Catalunya des de diferents àmbits i per aquest motiu inclou diverses mesures concretes sobre aspectes com la formació, l’exhibició, la producció, les infraestructures, etc.  i compta amb el suport i la complicitat de diverses administracions i entitats del món del circ. Podeu consultar més informació sobre el Pla aquí.

Oberta la convocatòria per a presentacions de projectes durant el Circ d'Ara Mateix

Compartiu aquesta notícia