Barcelona Districte Cultural adapta la seva programació i ofereix tallers online

El circuit de Barcelona Districte Cultural s'ha adaptat a la nova situació generada per la crisi del COVID-19 i ha iniciat un programa de tallers artístics en línia, classes de dansa, malabars, acrobàcies, píndoles musicals i xerrades. Els protagonistes seran els artistes que han hagut d’ajornar les actuacions que tenien previstes i que ja s’han començat a reprogramar per més endavant.

Alguns dels participants en aquest cicle de la programació són la companyia Circ Vermut, que ha programat un taller de malabars el 23 i 24 d'abril a les 12h al canal FAcebook de Barcelona Districte Cultural.

Segons ha informat, la voluntat del Barcelona Districte Cultural és reprogramar les actuacions ajornades de les companyies del setè circuit un cop les circumstàncies ho permetin i en la mesura en què sigui possible. Mentrestant, aquests tallers en línea permetran als artistes avançar una part de l’activitat que s’ha hagut d’ajornar per la crisi sanitària.

Barcelona Districte Cultural és un circuit estable i gratuït d’espectacles professionals i un programa de creació de projectes artístics comunitaris, impulsat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. Actualment en formen part més de 20 equipaments repartits pels 10 districtes de la ciutat.

A càrrec dels mateixos artistes programats abans de la crisi del COVID-19

Compartiu aquesta notícia