El circ "a la gorra", tema de la Trobada setmanal del 12 de juny

La pròxima Trobada amb els i les professionals del circ que organitza la Junta de l'APCC es centrarà en el circ "a la gorra". Des de l'APCC s'ha creat un grup de treball sobre aquest tema, de cara a conèixer les opinions dels socis i sòcies sobre aquesta modalitat de circ al carrer. Volem tractar-lo més en profunditat i recollir més opinions i propostes dels socis i sòcies i per això hi dediquem una de les trobades setmanals que celebrem via ZOOM.

Trobada setmanal online

Des del mes de maig  la Junta de l’APCC ha decidit convocar un espai setmanal de trobada amb els socis i sòcies i la resta de professionals de circ per tal d’explicar les accions que estem duent a terme i a la vegada conèixer la situació de persones i projectes que no han format part d’altres sessions online que hem organitzat darrerament. Aquests encontres tindran lloc a través de ZOOM i fins ara han tingut molt d'èxit de participació, amb una assistència mitjana d'unes 30 persones a totes les trobades.

Les sessions tenen lloc a les 15h cada divendres i estan coordinades per la Junta de l’APCC.

Les persones que vulgueu participar d’aquesta sobretaula online ens heu d’enviar un correu electrònic a apcc@apcc.cat perquè us fem arribar l’enllaç de l’aplicació ZOOM.

Imatge de Сергей Ремизов a Pixabay

Volem recollir les opinions i propostes dels socis i sòcies

Compartiu aquesta notícia