El circ de Baró d’Evel inagura el Festival Grec amb un espectacle sobre el COVID-19

El circ inaugurarà el Festival Grec d’enguany, amb l’espectacle “ A tocar” sobre la pandèmia del COVID-19 de la companyia Baró d’Evel. A més, el circ català estarà present amb tres estrenes, la d’ “Estat d’emergència”, la Producció Nacional de Circ dirigida per Joan Ramon Graell, i les dels nous espectacles d’artistes amb llarga trajectòria com Alba Sarraute i Joan Català. A més, també formen part del cartell del Grec d’aquest estiu la companyia XY amb “Moebius”.

El Festival Grec s’ha adaptat a la situació de desconfinament, i es distribuirà en tres formats, el Grec Festival, que tindrà lloc al juliol als teatres de Monjutïc, el Grec en Obert, que s’estendrà més enllà del juliol i inclourà activitats pensades per al format digital, i De Grec a Grec, que s’iniciarà al setembre i tindrà lloc a diferents teatres i festivals de la ciutat.

El preu de les entrades s’ha reduït, i totes costaran 15€, 5€ en el cas de la programació familiar, i es posaran a la venda el pròxim divendres 12 de juny. Cal tenir en compte que els requisits de distanciament imposats pel COVID-19 redueixen dràsticament el nombre d’entrades disponibles.

Programació de circ català al juliol

“A tocar” és la peça de Baró d’Evel comptarà amb la participació d’artistes com Frederic Amat, Raül Refree, Tortell Poltrona o Imma Colomer i es podrà veure el 30 de juny i l’1 de juliol al Teatre Grec.

“Estat d’emergència” és la Producció Nacional de Circ, una de les mesures que formen part del Pla d’Impuls del Circ coordinat per Departament de Cultura i l’APCC. Està dirigida per Joan Ramon Graell i es podrà veure al Mercat de les Flors del 28 al 30 de juliol

“Desdèmona” és l’estrena d’Alba Sarraute i les Ofèlies, una versió diferente d’Otel·lo que s’ha programat al Mercat de les Flors el 16 i 17 de juliol.

"5.100 m/s" és l’estrena en què Joan Català converteix el ferro en protagonista, del 20 al 22 de juliol, també al Mercat de les Flors.
 

També inclou les estrenes de la Producció Nacional de Circ i dels nous espectacles d’Alba Sarraute i Joan Català

Compartiu aquesta notícia