La Caixa de Solidaritat, oberta a peticions econòmiques per part de socis i sòcies

L’associació de Professionals de Circ de Catalunya ha creat una Caixa de solidaritat per oferir recursos econòmics als socis i sòcies que estiguin en situació de precarietat a causa de la manca de feina provocada per la crisi del COVID-19. L’APCC vol ajudar, en la mesura del possible, a que aquells i aquelles professionals del circ que no poden treballar i/o no es poden acollir a cap de les ajudes de les administracions i no poden cobrir les seves necessitats bàsiques per viure d’un manera digna. També vol intentar donar suport, en la mesura del possible, a aquells projectes o entitats que es vegin en risc a causa de l’aturada en els ingressos.

Aquesta Caixa ha rebut les aportacions econòmiques del públic de la Fira de Circ de La Bisbal, que ha aportat diners a través de la taquilla inversa. Amb aquesta inicaitiva la fira ha demostrat el seu compromís amb el món del circ català. Des de l'APCC agraïm aquest suport, i animem als socis i sòcies a fer ús d'aquesta Caixa de Solidaritat pensada per a professionals que passen per moments de dificultats econòmiques arran de la crisi actual.

Com sol·licitar l’ajuda econòmica?

Les persones interessades en sol·licitar l’ajuda econòmica de la Caixa de Solidaritat heu de posar-vos en contacte amb l’oficina a través del correu electrònic apcc(ELIMINAR)@apcc.cat, per explicar breument les vostres necessitats. La vostra petició es transmetrà a la Comissió COVID-19 de la Junta,  que es posarà en contacte amb vosaltres per després  vehicular aquest suport de la Caixa de Solidaritat, en cas que les diferents administracions no la puguin atendre. Si ets soci o sòcia de l’APCC i vols formar part d’aquesta o alguna altra comissió de l’APCC ho pots comunicar també al correu apcc(ELIMINAR)@apcc.cat.

Criteris per sol·licitar l'ajuda econòmica

La Caixa de Solidaritat està destinada a persones, per ajudar-les a cobrir necessitats bàsiques davant de situacions econòmiques molt precàries, i es descarta de moment oferir ajudes per a projectes. Per tal d'ajudar el màxim de persones i davant de l'increment de peticions, no es podrà rebre l'ajut més d'una vegada.

L'ajut serà d'una quantitat aproximada màxima de 500€, i els socis i sòcies que la rebin hauran de justificar la recepció d'aquests diners amb una factura o un rebut.

Aportacions dels socis i sòcies

Els socis i sòcies que també vulgueu aportar recursos a aquesta Caixa us podeu posar en contacte amb l’oficina a través del correu apcc(ELIMINAR)@apcc.cat.

El públic de la Fira de Circ de la Bisbal ha aportat diners a aquesta caixa a través de la taquilla inversa

Compartiu aquesta notícia