Píndola escènica: Com ens afecta el nou pla de represa del sector?

En un moment en que la incertesa i els canvis són l’ordre del dia, organitzem el pròxim dimecres 7 d'octubre una trobada online per tal d'aportar una mica de llum sobre com els professionals de les arts escèniques han de dur a terme la creació i exhibició d'espectacles, per tal de no posar-nos ni posar en perill a ningú. AQUI trobareu el formulari d'inscripció, on ens podeu fer arribar les vostres preguntes i dubtes per tal de resoldre-les durant la sessió.

Fa tant sols uns dies es va aprovar el Pla de Represa actualitzat en l’àmbit de Cultura on s’incorporen les diferents mesures adaptades als nivells de contagi estipulats. És per això que les entitats APCC, AADPC, APGCC, APdC i TTP organitzem aquesta xerrada dirigida a artistes i companyies per explicar quines són les mesures que s’han de prendre per fer correctament i de forma segura la nostra activitat professional.

AQUI podeu consultar el document del Pla de Represa actualitzat.

Ponents:

•   Carles Gorini, assessor del Gabinet de la Consellera del Departament de Cultura i enllaç amb el Procicat (Protecció Civil de Catalunya). 
•   Toni Cabré, subdirector general de de Promoció Cultural.

Data: dimecres 7 d’octubre de 2020
Horari: de 10h30 a 12h30
Adreçat a: artistes i companyies d’arts escèniques
Sessió gratuïta amb inscripció prèvia, trobada a través de ZOOM
Organitzen: AADPC, APCC, APdC, APGCC i TTP
Amb el suport del: Departament de Cultura de la Generalitat

Sessió per resoldre dubtes sobre com es poden crear i exhibir espectacles durant la pandèmia

Compartiu aquesta notícia