Es posa en marxa la mesura Infraestructures per als espais de circ de Catalunya

El departament de Cultura ha publicat les bases de les subvencions per a la millora d’infraestructures d’equipaments escènics i musicals, i una de les seves línies està adreçada a les entitats sense ànim de lucre que gestionin espais de formació i/o creació de circ i tinguin projectes d'adquisició de material inventariable i la seva instal·lació. Aquesta línia d’ajuts té dues modalitats dedicades al circ, una d'elles dona resposta a una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022, una iniciativa del Departament de Cultura juntament amb l’APCC. A més, aquesta mateixa línia d'ajuts té també una modalitat de suport a l'adquisició d'infraestructures desmuntables en l'àmbit del circ.

Millorar les infraestructures dels espais de circ

Aquesta mesura està coordinada per la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya, i té com a objectiu millorar les infraestructures dels espais de circ de Catalunya. AQUÍ podeu consultar les bases. Els ajuts per a l’adquisició de material els trobareu a la línia C de la convocatòria i el període de sol·licitud d’aquests ajuts s'obrirà del 6 al 21 d'octubre.

Un cop s'obri el termini de presentació de projectes, aquells espais de creació o formació que voleu demanar suport per l'adquisició i instal·lació de material de seguretat, material tècnic de circ i/o material escenotècnic, podreu informar-vos a través de tres vies:

-CONSULTAR AQUESTA FITXA EXPLICATIVA

-Inscriure-us a la sessió d'informació online el pròxim 14 d'octubre de 10h a 12h amb Rat Serra, coordinadora de la mesura, i Laura Bové del Departament de Cultura, per tal de resoldre dubtes dels espais interessats en sol·licitar ajuts. Si hi voleu assistir us heu d'inscriure a través d'AQUEST FORMULARI

-adreçar-vos a Rat Serra a través del correu infraestructurespic@gmail.com


Pla d’Impuls al Circ
El Pla consta d’onze mesures específiques finançades en la seva globaliat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i compta amb aportacions específiques de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull, així com amb la col·laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, L’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.

Fins el 21 d'octubre està obert el termini per sol·licitar aquests ajuts perquè entitats de circ sense ànim de lucre puguin comprar material de seguretat i tècnic

Compartiu aquesta notícia