Fira Mediterrània reflexiona sobre la sostenibilitat social, econòmica i ambiental de la cultura

Fira Mediterrània arriba la setmana que ve amb tota la seva programació a les mesures sanitàries contra la COVID-19. Tenen un especial pes les jornades Professionals, que reflexionaran sobre la sostenibilitat social, econòmica i ambiental de la cultura amb diferents taules rodones online.

Espectacle Circ i Cobla
Entre la programació escénica de la fira destaca l’espectacle “Circ i Cobla”, una “Suite Cabaretística” de diferents autors, vuitcentistes, noucentistes i dosmil·lians on la sonoritat mediterrània de la cobla i els elements sonors de Pep Pascual es barregen amb l’esperit contemporani dels artistes de circ Kerol, Amer i Àfrica, Daniball, Manel Roses i Kari Panska.

Sostenibilitat d’espais, festivals i artistes
Les jornades Professionals que tindran lloc des del 13 fins el 15 d’octubre  i tenen com a eix la sostenibilitat. L’objectiu és apropar models models d’implementació d’estratègies de cultura sostenible en aquestes tres dimensions -social, econòmica i ambiental-, liderats per equipaments, festivals i artistes i convidar a la reflexió constructiva per a un desenvolupament cultural sostenible.

AQUÍ podeu consultar més informació sobre les jornades. Us recordem que només seran accesibles online per als i les Professionals acreditats a la fira. Els socis i sòcies de l’APCC gaudiu d’un descompte del 50% en el preu de l’acreditació.

Altres activitats Professionals: presentacions i trobades amb programadors/es
La fira ha mantingut també l’organització d’altres activitats Professionals com les presentacions de projectes, que també es podran seguir online, i les trobades amb programadors/es de l’àmbit local, estatal i internacional, que ja han esgotat les places.

L’Ateneu Popular de 9Barris i la Cobla Sant Jordi -Ciutat de Barcelona presenten “Circ i Cobla”

Compartiu aquesta notícia