Últimes informacions des de l'oficina de l'APCC (30/10/20)

Des de l'APCC us hem informat des de l'inici de la crisi del COVID-19 sobre les diferents mesures que des de les administracions estan prenent per afrontar-la, així com les accions que estem duent a terme com associació i també amb la resta d'associacions d'arts escèniques i de la cultura a nivell català i de l'Estat.

Recordeu que l'equip de l'oficina de l'APCC us atèn presencialment de dilluns a divendres de 10h a 15h a l'oficina de La Central del Circ. Podeu demanar assessorament si teniu dubtes sobre aspectes laborals o fiscals amb l'advocada Andrea Leunda i també sobre temes de gestió com distribució, producció, subvencions, pressupostos, comunicació, etc. Només cal que ens envieu un mail a projectes@apcc.cat.


Últimes  informacions que hem recollit els darrers dies des de l'oficina:

-La Generalitat suspèn les activitats culturals i extraescolars durant 15 dies (30/10)

-Informació i excepcions a la suspensió d'activitats extraescolars (30/10)

-L'APCC s'adhereix a la campanya de comunicació "Si la cultura et toca, ara et toca a tu"

-Formulari per conèixer les cancel·lacions i anul·lacions d'espectacles i formacions i les pèrdues per a entitats causades per la COVID-19

Ajuts

La Generalitat ha anunciat la publicació de nous ajuts per fer front a la segona onada de COVID-19 i les cancel·lacions que ha suposat (a partir del 30/10). En breu us n'informarem.

A tenir en compte

-Proposta de clàusules sobre la COVID-19 per incorporar als contractes

Compartiu aquesta notícia