Els Premis Zirkolika es lliuraran al Mercat de les Flors el pròxim 23 de desembre

Els premis Zirkòlika es donaran a conèixer en un acte de lliurament que tindrà lloc a la sala MAC del Mercat de les Flors el pròxim 23 de desembre. El passat 8 de desembre va finalitzar el termini per presentar propostes als premis, i ara s'inicia el període per escollir el Premi de Votació Popular, adreçat a tots i totes les aficionades i professionals del circ.

Per participar-hi  cal seleccionar alguna de les propostes rebudes aquest any als premis, les podeu consultar AQUI abans del dia 21 de desembre i assenyalar una de les propostes.

Entre tots les persones participants se sortejaran dues subscripcions anuals per a la revista de circ Zirkòlika i dues entrades dobles per a la Nit de Circ que organitza Zirkòlika el 23 de desembre

Durant aquesta gala, es lliurarà el Premi de Votació Popular 2020 a l’espectacle que hagi obtingut més vots i la resta de categories dels XI Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.

Des de la seva creació l’any 2010, els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya s’han convertit en una cita anual i en un punt de trobada per a tot el sector. El seu objectiu és promocionar el circ i, alhora, dignificar i contribuir a la professionalització dels artistes i companyies del circ català.
 

S'ha obert el període per escollir el Premi de Votació Popular

Compartiu aquesta notícia