Ja us podeu inscriure al Cens d’Artistes de Catalunya

El Departament de Cultura i el CONCA han iniciat la recollida de dades del Cens d’Artistes de Catalunya, una eina per conèixer la veritable població dels artistes, creadors i professionals del món de les arts a Catalunya, així com la seva realitat socioeconòmica, i d’aquesta manera poder defensar millor la condició laboral, fiscal i contractual dels treballadors de la cultura. És un pas importantíssim per al sector, ja que es tracta de la primera de les 36 propostes per a la millora de la condició professional en el món de la cultura que es desenvoluparà íntegrament. La participació de tots els i les artistes del país serà essencial per a que aquest document administratiu pioner i de referència desemboqui en el desenvolupament de l’Estatut de l’Artista.

Des de l’APCC us animem a formar part d’aquest cens, per tal que reculli les diverses realitats del sector cultural i també la del circ català.

En AQUEST enllaç podeu consultar els requisits i tota la informació i AQUI podeu iniciar el formulari d’inscripció.
 

L’objectiu és conèixer millor els i les artistes per després poder fer una diagnosi del sector i les mancances que pateix

Compartiu aquesta notícia