Comunicat de l'APCC sobre la dimissió de la direcció artística de La Central del Circ

La Junta de l’APCC, entitat gestora de La Central del Circ, ha acceptat la dimissió d’Helena i Antxon Ordoñez Bergareche per la direcció artística d’aquest equipament. AQUI trobareu la carta de dimissió que ens han fet arribar.

La Central del Circ ha crescut molt els últims anys i s’ha convertit en un centre de referència estatal i internacional, gràcies al dinamisme del sector del circ català, al suport institucional i al programa de Fàbriques de Creació de l’Institut de Cultura de Barcelona i a totes les persones i institucions que d’una o altra  manera han treballat  i participen del projecte.

Agraïm a Antxon i Helena el temps que han dedicat, especialment en un període tan difícil com ha estat l’any 2020, per la seva atenció a la participació i a l’escolta de l’artista, però la Junta de l’APCC accepta la seva dimissió com a directors artístics de La Central del circ.

Per donar continuïtat a la voluntat de l’APCC ens els darrers temps de reflexionar entorn a l'organització i governança del projecte de La Central, l’APCC obrirà un període de reflexió necessari, que desitgem obert i enriquidor, per fer un plantejament de futur per decidir conjuntament entre l’Associació, socis i sòcies, treballadores i usuàries de La Central del Circ quins són els nous camins a recórrer per respondre a les demandes del sector des del seu model d’equipament públic

Des de l’APCC us anirem informant dels processos de debat que volem fer amb tots i totes vosaltres.

Compartiu aquesta notícia