L’Espai de Carrer adopta format online amb majoria de companyies de circ

Enguany l’Espai de Carrer, la jornada tècnica per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer que té lloc a Viladecans, estarà protagonitzada per companyies de circ, ja que comptarà amb la presència d’Alta Gama, Efecto R, El Circ Petit, Hotel Iocandi, Kerol, Júlia Farrero i Madame Gaüc. L’Espai de Carrer es celebrarà el 16 de febrer tot adaptant-se a la restriccions actuals, per aquest motiu les mostres dels espectacles tindran lloc online.

Actualment està obert el termini perquè els programadors/es s’inscriguin a aquesta jornada que permet conèixer propostes d’arts escèniques. Els continguts disponibles online seran mostres de 20 minuts, videos dels espectacles itinerants o de les instal·lacions, entrevistes amb les companyies i el programa complert amb els contactes de les companyies.

Tots els espectacles presentats a Espai de Carrer, amb excepció de les instal·lacions, estaran disponibles al Programa.cat per tal que els tècnics municipals puguin contractar les companyies en condicions beneficioses per a les dues parts, amb excepció de les instal·lacions.

Espai de Carrer és una co-producció de l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, que compte amb la col·laboració de Cultura-Diputació de Barcelona.
 

Participaran les companyies Alta Gama, Efecto R, El Circ Petit, Hotel iocandi, Kerol, Júlia Farrero i Madame Gaüc

Compartiu aquesta notícia