Estrenes de Companyia de Circ "eia" i de Quim Girón al Festival Grec

El Festival Grec 2021 inclourà en la seva programació les estrenes de "Nuye" de la Companyia de Circ "eia" i "Fenomen" de Quim Girón i Moon Ribas, a més d'espectacles "Gran Reserva" dels pallassos de Rhum i Cia, el 25è Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9Barris "Fins i tot la foscor", la cia Pepa Plana i "FIQ" de la nombrosa companyia marroquina Le groupe acrobatique de Tanger.

Enguany el Festival Grec acull un centenar de propostes i 49 coproduccions, i estarà dedicat al continent africà, que estarà representat per espectacles de dansa, teatre, circ i música d'artistes residents a Àfrica o a Catalunya. El certament continua sota la direcció de Francesc Casadesús, que es mantindrà en el seu càrrec fins el 2023.

Serà un dels Grecs més estesos per la ciutat, ja que ocuparà una quarentena d'espais arreu de Barcelona, i el pressupost és el mateix que el del 2020 amb 3,3 milions d'euros, dels quals 900.000€ s'han destinat a coproduccions per donar suport al teixit local.

Les entrades per aquests espectacles i la resta de peces del Festival Grec es podran comprar a partir de dijous 6 de maig.

També es programa el 25è Circ d'Hivern, els pallassos de Gran Reserva, cia Pepa Plana i el Groupe Acrobatique du Tanger

Compartiu aquesta notícia