Convocatòria per a espais de circ interessats en participar en un viatge a festivals dels Països Baixos

En el marc de A Catalan Journey, la Mesura d'internacionalització del Pla d'Impuls del Circ 2019-2022, l'APCC obre una convocatòria per a espais de creació o programació i festivals de circ de Catalunya interessats en participar a un viatge als festivals Circolo (Holanda) i Theater op de Markt (Bèlgica) del 29 d'octubre a l'1 de novembre 2021.

A Catalan Journey és una de les onze mesures del Pla d'Impuls del Circ i està coordinada per l'APCC. Vol potenciar la visibilitat del circ català a l’estranger establint vincles estrets amb professionals europeus per a crear sinergies que afavoreixin la difusió del circ fet a Catalunya al nord d’Europa.

En aquest sentit, la projecció internacional del circ fet a Catalunya passa també perquè agents clau del sector claus i diversos a l'hora estiguin connectats amb la creació de circ arreu d'Europa i amb els diferents agents que la fan possible: festivals, centres de creació, espais de programació.

Aquest coneixement mutu entre professionals és el que pot donar peu a aliances de tot tipus i, per tant, facilitar i consolidar la projecció internacional del circ fet a Catalunya.

Si la vostra entitat desitja iniciar o està en procés de desenvolupar relacions internacionals i si teniu disponibilitat del 29 d'octubre a l'1 de novembre 2021, presenteu la vostra sol·licitud per a formar part del viatge.

Informació pràctica
L'APCC, en el marc de A Catalan Journey, es farà càrrec de les despeses de viatge, allotjament i manutenció de les entitats participants. Se seleccionaran un màxim de 3 entitats que participaran del viatge amb una persona representant cadascuna.

Per a sol·licitar la participació, llegiu atentament AQUI LA CONVOCATÒRIA i ompliu AQUI el formulari de sol·licitud  com a molt tard el 30 d'agost.

Per qualsevol dubte o pregunta, podeu escriure al mail plaimpuls@apcc.cat.

Mesura d’internacionalització del Pla d’Impuls

A Catalan journey és la mesura d'internacionalització del Pla d'impuls del Circ 2019-2022.  El Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El pla consta d’onze mesures específiques finançades en la seva globalitat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país més enllà de les nostres fronteres.  
 

Foto: Jean Philipse

Forma part de la mesura d’internacionalització del Pla d’Impuls del Circ, A Catalan Journey

Compartiu aquesta notícia