Jessica Arpin, Veronica Capozzoli, Pablo Domichovsky, William Giribaldi, Sergio López, Judith Obach i Jordi Príncep formen la candidatura per a la Junta de l’APCC

La candidatura presentada per formar la nova Junta directiva de l’APCC aposta per valors com la diversitat, la transparència i el compromís en la seva proposta de treball de cara als dos pròxims anys, a més del màxim consens de cara a l’elaboració i plantejament d’un segon Pla d’Impuls del Circ, entre d’altres propostes. Les persones que formen part d’aquesta candidatura són Jessica Arpin, Veronica Capozzoli, Pablo Domichovsky, William Giribaldi, Sergio López, Judith Obach i Jordi Príncep, amb perfils molt diversos en el món del circ a Catalunya.

Quatre persones que es mantenen de la Junta sortint, el director de l’escola ETCA Jordi Príncep,  l’artista Judith Obach, el tècnic i artista Sergio López Terán (Chapa) i l’artista i formador Pablo Domichovsky, i altres tres persones volen incorporar-se a l’òrgan directiu de l’associació: les artistes Jessica Arpin i Verónica Capozzoli i l’artista, director i empresari William Giribaldi.

En AQUEST DOCUMENT podeu llegir les presentacions de cada membre de la candidatura així com les seves propostes de cara als dos pròxims anys i els valors que guiaran les seves accions i treball.

Assemblea Extraordinària el pròxim 17 de desembre
L’Assemblea Extraordinària (17 de desembre a les 17h) serà l’espai en què els socis i sòcies votaran la candidatura. La reunió serà presencial a La Central del Circ i també es podrà seguir oline. Les persones que no puguin assistir presencialment o online a l’Assemblea podran delegar el seu vot en una altra persona associada. Més endavant us direm com fer-ho.

Funcionament de la Junta
Els membres de la Junta  no reben cap remuneració per ocupar el seu càrrec, i tenen les despeses cobertes per poder exercir les seves funcions (viatges, dietes si s’escau, etc). La renovació de la Junta és fa cada dos any a través d’unes eleccions amb participació del socis i sòcies.

Els i les membres de la Junta es reuneixen de forma conjunta periòdicament i a més també formen part de les comissions de treball sobre els temes que més els interessin.

Les eleccions tindran lloc a l’Assemblea Extraordinària del 17 de desembre

Compartiu aquesta notícia