Neix la Sala Àcrata, un nou espai de circ a la Conca de Barberà

Sala Àcrata és un nou espai de circ al petit municipi de Sarral a la comarca de la Conca de Barberà. Liderat per l'acròbata i formadora Ariadna Juncosa, ofereix el local per a organitzar cursos intensius, tallers de circ, extraescolars per a infants, classes regulars, circ en família, residències artítiques, entrenament i cabarets.

La Sala Àcrata també està oberta a d'altres propostes per tal de promoure la cultura als entorns rurals, com exposicións, presentacions de llibres o xerrades, i actualment ja han programat alguns cursos intensius de clown, malabars, trapezi, teles, cèrcol aeri, risoteràpia, ioga, moviment i posada en escena i antotipia.

Característiques de la Sala Àcrata
L'espai fa 17m x 9'5m i te una alçada al punt màxim de 8m i 4'5m el més baix ( és a dues aigües ) i hi ha una encabellada de fusta al mig. Hi ha lavabo i la possibilitat d'un pati d'uns 40m2 d'aqui uns mesos si tot va bé.
És fàcil d'aparcar també i el poble té tots els serveis, actualment estan arreglant una zona d'autocaravanes, prevista d'acabar en un any aproximadament.

Hi ha un espai d'entrenament de 9m x 9m de parquet al mig de la sala

Ara mateix hi ha anclatges per a cable d'equilibri i un pòrtic de 6m d'alt x 4'5m d'ample per aeris. També hi ha una perxa xinesa per muntar. A nivell d'anclatges, es van fent a mida que necessiten muntar estructures.

Hi ha un parell d'espatlleres i material de circ divers per fer tallers i circ en família.

Liderat per Ariadna Juncosa, oferirà cursos, tallers i espai d'entrenament a Sarral

Compartiu aquesta notícia