28 de maig: Segones Jornades de visibilització de la formació en circ

L’espai de l’escola Tub d’Assaig 7.70 a Terrassa acollirà el pròxim 28 de maig les segones Jornades de Visibilització de la formació en circ, una activitat inclosa en la mesura de formació del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022. Després de les primeres jornades celebrades el 2021, aquesta sessió de treball té com a objectiu debatre com estructurar l’àmbit de la formació, i també sobre pedagogia de circ, a més de ser un espai per conèixer nous projectes i compartir neguits.

La trobada, coordinada per Tub d’Assaig 7.70, tindrà lloc de forma presencial de 9h30 a 19h, i també inclourà actuacions de l’alumnat de diferents espais de formació. Tots els espais de formació i també formadors/es independents estan convidats a participar, AQUI podeu inscriure-us.

Les primeres jornades van tenir lloc el passat mes de juny, organitzades pel Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, i van servir perquè els diferents espais de circ a Catalunya es donessin a conèixer i comprovar que el nombre era major del que el propi sector tenia coneixement.

Després, durant les Jornades del sector del Circ del mes d’octubre al Konvent, a la taula de pedagogia i la formació es va fer palesa la voluntat i la necessitat de teixir una xarxa i estructurar els espais de formació com una entitat pròpia per enfortir i visibilitzar millor la formació en circ.

Des de Tub d’Assaig 7.70 destaquen que “és en aquest sentit on rau la importància de seguir fent aquest camí i de fer-lo amb totes vosaltres de la mà. Ara és el moment d'organitzar-nos, és molt important que formem totes part d'aquest procés!”.

Per a més informació podeu contactar per correu amb Tub d'Assaig a coordinaciotub@gmail.com.

Tindran lloc a Terrassa, organitzades per Tub d’Assaig 7.70

Compartiu aquesta notícia