L'APCC a Fira Trapezi 2022

L'APCC estarà present a la programació d’activitats professionals a Fira Trapezi, que tindrà lloc de dimecres a dissabte, en format online i presencial. Com a fira referent del sector del circ, Trapezi acull diferents activitats per promure l'intercanvi de coneixement d'aspectes i temàtiques rellevants per l'àmbit del circ, com la comunicació, la sostenibilitat o bé la situació del sector arreu de l'Estat.

Concretament, l'APCC  ha participat en la presentació del dossier #ressonacirc, una eina per donar a conèixer el circ català actual fruit del Pla d’Impuls del Circ, a la xerrada  sobre “Noves maneres de comunicar el circ”, juntament amb d’altres projectes de difusió. AQUI podeu consultar el dossier, disponible online.

Divendres i en format presencial, des de l'APCC i amb Fira Trapezi organitzem les trobades ràpides entre companyies i responsables de programació, en què participaran 34 companyies i més d’una vintena de programadores i programadores a Catalunya, Espanya i internacionals. Les inscripcions per participar-hi ja estan tancades.

A més, durant divendres matí i dissabte al migdia les treballadores de l'oficina de l'APCC estaran presents a Cal Massó i us podran ajudar a contactar amb programadors i programadores assistents a Fira Trapezi.

Visita de programadors/es internacionals amb A Catalan Journey

A més, i des de dijous, un grup de responsables de programació europeus arribarà a Catalunya per conèixer els espectacles de Fira Trapezi. Es tracta dels participants a la mesura d’internacionalizació del Pla d’Impuls del Circ, “A Catalan Journey”, que prèviament visitaran La Central del Circ a Barcelona i els espais de circ Cronopis i Artesorio a Mataró. Aquest viatge ha estat organitzat per l’APCC com a coordinadora d’aquesta mesura del Pla d’Impuls del Circ, que finalitza enguany.

El grup està format per Martine Linaer, de Theater op de Markt (Bèlgica), Martins Kibers de ReRiga (Letònia), Misha Holbijova de Arts Prometheus (República Txeca). Ute Classen en representació de Cirqu'aarau (Suïssa), Wendy Moonen de Circo Circolo, Bernd Belschner de Tollhaus Karlsruhe / Atoll festival (Alemanya), Ineta Pliekaityté d’Arts Printing House (Lituània) i Josa Kölbel del Berlin Circus Festival (Alemanya).

Les trobades ràpides acolliran una vintena de programadors i programadores

Compartiu aquesta notícia