Inscripcions obertes per a les Segones Jornades del Sector del CIRC a Cardedeu el 8 i 9 de novembre

L'APCC organitza per segon any les Jornades del Sector del Circ, que tindran lloc el 8 i 9 de novembre a Tèxtil Rase, equipament cultural de Cardedeu (Vallès Oriental). El principal tema a tractar serà el segon Pla d’Impuls del Circ, que fa mesos que s’està treballant a través d’un procés participatiu (AQUI podeu consultar els resums d 'aquest procés). Durant les jornades l’objectiu és concretar els seus continguts a partir de la feina feta en diverses  reunions prèvies. Les inscripcions ja estan obertes a través d’AQUEST FORMULARI fins el 4 de novembre.

Les taules de treball sobre el Pla d’Impuls del Circ ocuparan els dos matins, mentre que dimarts a la tarda es planteja un fórum per reflexionar del present cap al futur del circ català.

Les primeres Jornades del Sector del Circ es van celebrar l’any passat al Konvent de Berga, i van comptar amb la participación d’unes 80 persones professionals del món del circ. Enguany la convocatòria també està oberta a tot el sector (no cal ser membre de l’APCC).

Des de l’APCC fem una crida perquè el màxim nombre de professionals del circ participeu dels debats i aporteu les vostres opinions i punts de vista. Tenim moltes ganes de tornar a reflexionar, debatre i compartir entre tots i totes!

AQUI pots consultar el PROGRAMA de les JORNADES
i AQUI podeu consultar els objectius generals i els objectius concrets plantejats per al segon Pla d'Impuls del Circ en els quals  treballarem, fruit del treball del procés participatiu iniciat a principis d'any.
 


Informació pràctica:

Dates: 8 i 9 de novembre
Horaris: dia 8 de 10h a 17h30 i dia 9 de 10h a 14h.
Lloc: Tèxtil Rase, fàbrica cultural. Avda Campmajor número7-9 (cantonada amb Carrer Llinars). Cardedeu MAPA AQUI
INSCRIPCIONS FINS EL 4 DE NOVEMBRE. OMPLIU AQUEST FORMULARI.
Com arribar:
-Transport públic: RENFE (ATENCIÓ, els trens surten des de l’estació de SANT ANDREU COMTAL cada 30 minuts)– Consulta horaris AQUI
-Cotxe privat: un cop us hagueu inscrit, des de l’APCC posarem en contacte persones interessades en compartir vehicle.
 

El principal objectiu debatre i decidir els continguts del segon Pla d’Impuls del Circ

Compartiu aquesta notícia