Nicol Nicols i Kimberly Zavatta, premiats al Festival Salieri d’Itàlia

El filferrista Nicol Nicols i l’acròbata Kimberly Zavatta, actualment de gira per Catalunya amb el Circo Smile, han guanyat dos importants premis al Festival Salieri celebrat al Teatro Salieri di Legnago (Verona, Itàlia).

Nicols, cinquena generació d’artistes de la família Papadopoulos i nebot de la llegendària trapezista Miss Mara, ha guanyat un dels dos premis d’or per un excel·lent número d’equilibrisme sobre el cable que inclou salts mortals endavant i endarrere. Aquest premi li arriba a Nicols després d’haver superat una important lesió al taló d’Aquil·les i s’afegeix a d’altres reconeixements internacionals que ha obtingut al llarg de la seva carrera als festivals de circ de Wuhan (Xina) i Massy (França).

D’altra banda, Kimberly Zavatta ha guanyat al mateix festival un premi de bronze per un número de cintes aèries ple de força i ritme. Aquests dos números premiats a Itàlia es poden veure a l’espectacle ‘GaudíRem’ del Circo Smile d’Alex Zavatta i Patty Bogino, que reprendrà la seva gira per Catalunya el mes de febrer.

Durant aquests mesos de pausa, Nicols actuarà al parc d’atraccions Europa Park d’Alemanya i Zavatta actuarà amb el seu germà Holler a Canadà amb Cirque du Soleil.
 

Premi d’or per un número d’equilibrisme sobre el cable i premi de bronze per un número de cintes aèries

Compartiu aquesta notícia